torsdag den 26. marts 2009

og et par billeder

Jeg er ikke helt sikker paa hvorfor, men det lader til at der ikke findes nogen computere hernede med en internet hastighed hurtigere end 1mbit, saa da det koster mig 6$ (20kr) i timen og dette ogsaa ca. er tiden det tager at uploade 5 billeder, saa kommer jeg til at uploade billederne lidt loebende, men her er de foerste 4 billeder fra "Wilderland Trust", forhaabentligt vil der komme flere i den naermeste fremtid.



Dette er Robin tv. og Dylan th. foran Wilderlands eneste fungerende bil.














En anakistisk brazilianer: Mario, her i gang med at tilberede hans fangst














Og en hyggelig belgier: Jonas, her i gang med at fiske med line.



















Dette var mit foerste indtryk af Wilderland!













1 kommentar:

  1. Hej Lasse!
    Hvor er det huggeligt at sidde og laese din blog, jeg bliver helt misundelig paa dig. Du har virkelig oplevet meget paa kort tid. :)

    Det spirende foraar som du hele tiden regner med at vi har, kan overhovedet ikke bestemme sig for om det vil frem eller ej, men i næste uge skulle det se lysere ud.

    Jeg ved ikke hvor meget du kan holde oeje med danske nyheder, men jeg taenkte at det kunne vaere sjovt for dig med dagens overskrifter (d. 30 marts 2009):

    "Kvinde draebt i trafikulykke på motorvejen"
    - Kvinden koerte i en lille personbil, og hun havde tilsyneladende ikke set varebilen. Hun koerer op i den og bli­ver så ramt af den lastbil, hun lige havde overhalet.

    "Tyrkiet spaender maaske ben for Fogh"
    - Praesident Abdullah Gül sagde i fredags at Tyrkiet stoetter Fogh, mens premierminister Recep Tayyip Erdogan senere lagde afstand til Fogh paa grund af irritation fra muslimske lande efter Muhammedkrisen. (Der har jo været snak om at Fogh skal være generalsekretaer for NATO)

    "Postbud koerte fra roevere i postbil"
    - Ukendte gerningsmaend forsoegte i efter­middag at roeve en postbil ved Nati­o­nal­banken i Koebenhavn ved at knuse en rude i bilen. Politiets foer­ste an­tag­el­se var, at roeveriet var suc­ces­fuldt, men det viste sig, at post­mand­en var koert fra roeverne og hjem til centralen. Der var ingen vaerdier i bilen.

    "10-aarig kan gå gratis i biografen"
    - 2. maj er "store biografdag" for de 70.000 boern, der blev foedt herhjemme i 1999. Den dag inviteres de børn, der er blevet 10 aar i 2009 eller fylder senere på aaret, nemlig gratis i biografen.
    Aarsagen til initiativet skal ses i oensket om, at boern faar mulighed for at stifte bekendtskab med film på det store laerred. Erfaringerne fortaeller os, at hvis man ikke i barndomsaarene har oplevet film i biografen, vil man faa en svaerere tilgang til denne oplevelse som voksen,"

    "Koebenhavns lufthavn fyrer 74"
    - "De foreloebige tal for marts er endnu vaerre, men det har vi taget hoejde for med de fyringer, der nu er aftalt. Vi har ingen planer om flere afskedigel­ser, men falder passagertallet yderlig­ere, kan jeg ikke garantere noget," siger personaledirektør Peter Hansen

    "Obama toever om bøssers vilkaar"
    - I oejeblikket gaelder en upopulaer regel om, at boesser og lesbiske i militaeret i USA ikke bliver spurgt om deres seksuelle praeference, men samtidig har de pålaeg om ikke at roebe den offentligt.

    Haaber du kan bruge det til noget. :)

    Mange DANSKE hilsner fra Kit
    Ps. skal hilse fra Bjoernen :P

    SvarSlet